Saturday, February 11, 2017

Lirik Lagu NDX A.K.A - Teman Rasa Pacar

Lirik Lagu Teman Rasa Pacar
oleh Ndx A.K.A

Pernah aku mencoba dekat dengan wanita
Tapi kau bersikap lucu tanpa kata-kata
Kowe takon aku, Opo ono cinta
Tentang diriku dengan dirinya

Begitu juga sebaliknya dengan diriku
Aku ngroso cemburu yen delok awakmu
Cedhak-cedhak karo wong lanang selain aku
Kok iso aku.. dadi cemburu

Sayang, Opo iki sing jenenge
Ati lagi kasmaran
Tapi kita cuma sebatas teman

Dikiro pacaran jebule kekancan
Sabendino tangane gandengan
Wira-wiri ngalor ngidul bebarengan
Yen disawang koyo lagi kasmaran
Terkadang mecucu dan saling cemburu
Saling curiga memendam rindu
Bisa dikatakan teman rasa pacar
Walau kekancan tapi sayang-sayangan

Apalagi aku cerito marang sliramu
Aku nganti sambat karo kanca-kancaku
Antara berteman atau pacaran
Jawabane pacaran wae

Wis jan atiku tambah bingung rasane
Aku wedi mergo tresno medotke kancane
Yo wis ngene wae penting bahagia
Teman rasa pacar ojo nganti bubar

Sayang, Opo iki sing jenenge
Ati lagi kasmaran
Tapi kita cuma sebatas teman

Dikiro pacaran jebule kekancan
Sabendino tangane gandengan
Wira-wiri ngalor ngidul bebarengan
Yen disawang koyo lagi kasmaran
Terkadang mecucu dan saling cemburu
Saling curiga memendam rindu
Bisa dikatakan teman rasa pacar
Walau kekancan tapi sayang-sayangan

Dikiro pacaran jebule kekancan
Sabendino tangane gandengan
Wira-wiri ngalor ngidul bebarengan
Yen disawang koyo lagi kasmaran
Terkadang mecucu dan saling cemburu
Saling curiga memendam rindu
Bisa dikatakan teman rasa pacar
Walau kekancan tapi sayang-sayangan

Lihat juga lirik dari NDX A.K.A yang lainnya : Lirik Lagu Remukan Ati