Monday, January 30, 2017

Lirik Lagu SOIMAH - Anoman Obong

Lirik Lagu Anoman Obong oleh SOIMAH

Ceritane... wayang jawi
Ing praja ngalengka diraja
Rahwana raja arane
Gawe geger nyolong Shinta

Anoman cancut tumandhang
Ngalengka wis dadi awu
Kobong... Kobong...
Kobong gedhe.. jeroning praja..

Ceritane wayang Ramayana
Ing negara ngalengka diraja
Ratu buta Rahwana raja
Gawe geger nyolong dewi shinta

Anoman Si Kethek putih
Sowan taman Shinta dijak mulih
Konangan Indrajit lan patih
Anoman ora wedi getih

Eh lhadalah, Ngalengka diobong (diobong diobong)
Togog Bilung wa a o padha pating domblong
Omah gedhe padha dadi areng
Dasamuka dadi gereng-gereng

Iyo wae.. yaiya iyo wae..
Iyo wae.. yaiya iyo wae..
Iyo wae.. yaiya iyo wae..
Iyo wae.. yaiya iyo wae..