Wednesday, December 07, 2016

Lirik Lagu Sayang - VIA VALLEN

Lirik Lagu Sayang

oleh Via Vallen

Sayang opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnaku

Wis tak coba ngelaleke jenengmu soko atiku
Sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
Pepuja neng ati nanging koe ra reti
Koe sik tak wanti-wanti

Malah jebul saiki koe mblenjani janji
Jare sehidup semati nanging opo bukti
Koe medot tresno demi wedokan liyo
Yo wes ora popo insyaallah aku iso, lilo

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten, merana uripku
Aku welasno kangmas, Aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnaku

[ins]

Hari demi hari uwis tak lewati
Yen pancen dalane kudu kuwat ati
Ibaratke sego uwis dadi bubur
Nanging tresno iki ora bakal luntur

Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liane sing iso dadi penggantimu
Wis tanggung awakmu sik coc*k neng atiku
Nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten, merana uripku
Aku welasno kangmas, Aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnaku

[ins]

Sayang opo krungu tangise atiku
Mengharap koe bali neng jero ati iki
Nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci

Aku marang sliramu kok ragu meng atiku
Aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
Mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
Selamanya samapi akhir hayat ini

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten, merana uripku
Aku welasno kangmas, aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnaku

Percoyo omong pujamu
Cintaku tetap abadi