Lirik Lagu Ndx AKA - Remukan Ati

Lirik Lagu Remukan Ati

oleh Ndx AKA

Dek rungokno, jerit tangise ati iki
Greges rakaruan jebul sliramu mblenjani
Dek rasakno, loro atiku kepati pati
Yen kelingan janji tresnomu tekane mati

Kowe teko gowo tresno
Kowe lungo ninggal loro
Tresnomu tak labu neng segoro
Roso sayangku uwes mati
Ajur dadi remukan ati
Ati ora bakal ngemis welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
Loro neng jarem ning jero dodo
Mergo ati wes ilang roso
Luweh becik.. Aku lungo..
-
Paribasan rogoku tak rewangi ngemboro
Jebul lamis tresnomu raiso di percoyo
Pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
Ngakune loro setiaki kujiwo

Kowe teko gowo tresno
Kowe lungo ninggal loro
Tresnomu tak labu neng segoro
Roso sayangku uwes mati
Ajur dadi remukan ati
Ati ora bakal ngemis, welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
Loro neng jarem ning jero dodo
Mergo ati wes ilang roso
Luweh becik.. Aku lungo..
-
(Mas kang Mas sapurane yen aku ninggalke)
(Tresno suci sliramu amargo kahanane)
(Mas kang Mas lorone atimu tak rungokke)
(Nanging wong tuo ku ora ngijinke)

Kowe teko gowo tresno
Kowe lungo ninggal loro
Tresnomu tak labu neng segoro
Roso sayangku uwes mati
Ajur dadi remukan ati
Ati ora bakal ngemis welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
Loro neng jarem ning jero dodo
Mergo ati wes ilang roso
Luweh becik.. Aku lungo..

Lihat juga Lirik lainnya dari Ndx AKA berikut ini Lirik Lagu Kelingan Mantan
BERIKAN KOMENTAR ()